Bli kjent med utvikleren

Raudnes har blitt til gjennom et samarbeid mellom flere lokale aktører. Hyttene blir levert av Smarte hytter A/S, som startet opp i 2009 som et resultat av at en familie ønsket å flytte tilbake til bygda og skape sine egne arbeidsplasser. Et hyttefelt og en hytteleverandør til sammen ble et godt utgangspunkt for en familiebedrift med 4-5 ansatte.

Grunneier: Halvor Homme
Grunnarbeider: Kjell Asbjørn Solberg A/S
Utvikler: Smarte hytter A/S

Vi ønsker å bidra til liv og vekst i bygda, og vi ønsker at så mange som mulig skal få oppleve Nissedals fantastiske muligheter. Vi tror på et bærekraftig reiseliv der folk og natur kan eksistere sammen. Våre hyttemodeller er utformet med tanke på at menneskene skal ha den plassen de trenger, og ikke så mye mer. Praktiske planløsninger og gode soner med kontakt mellom inne og ute er viktige for at hytten skal fungere. Vi forsøker å velge lokale og norske leverandører der det er mulig.

Hvorfor velge oss? Vi er ikke en utvikler som leverer en ferdighytte og forsvinner etter ettårskontrollen. Vi skal drive området videre i mange år gjennom driftsselskapet FMB Utvikling, og vi er helt avhengige av fornøyde kunder.

Som hyttekunde kan du stole på at vi vil være der også etter at feltet er ferdig utviklet. Vi har allerede drevet Nisser hyttegrend siden 2009, og driver også Nisser hyttegrend og camping med utleie av hytter, båter, med mer. Vi er en del av lokalsamfunnet og vi ønsker at både turister, hytteeiere og fastboende skal nyte godt av de samme ressursene.

Vi ønsker Raudnes hyttegrend velkommen til «Fjonesida», og vi er sikre på at mange kommer til å trives i denne vakre hyttegrenda.

Enkel og ryddig prosess

Vi er opptatt av at det skal være trygt og sikkert å kjøpe tomt og hytte hos oss.

Les om vår prosess