Velg din hyttetomt

Klikk på ønsket tomt i kartet for mer informasjon, så velger du ønsket hyttemodell og får summert opp samlet pris på ditt valg.

Raudnes hyttegrend er en sjelden innlandsperle! Tomtene ligger nær vannet med strand, skog og fjell i umiddelbar nærhet. Strandliv, båtliv, toppturer, landeveissykling, klatremuligheter, og sommeråpen kiosk med utleie av båter og vannskutere finner du i gåavstand fra hytta.

Orange = Solgt

Området ligger som en liten halvøy ut i Nisser, og har utsikt både mot nord, øst, sør og sør/vest. Langs strandlinjen kommer en tursti som gir tilgang til strender og svaberg.  Nissedal er en helårsdestinasjon som kan tilby vakre badeplasser, men også skiløyper og alpinsenter mindre enn 30 minutter kjøretur fra feltet. Kjøper du hytte på Raudnes, er du sikret både soldager, tilgang på krystallklart badevann, sopp, bær og høye fjell. Et Norge i miniatyr med 4 årstider! Og den utsikten du får her er nesten uslåelig!

Langs Nisser kommer det sjeldent hytter for salg med denne beliggenheten. Du vil være skjermet fra vei, ha sol lenge på ettermiddagen og tomtene er store med god plass til hytte og garasje eller anneks.

Bli kjent med området

Bading på strender, båtutleie, fiskemuligheter og vandreturer får du tilgang på rett ved hytta di. Området har 40 merkede toppturer, og små fiskevann som er lett tilgjengelig fra turstiene. I Nisser kan man fiske med garn, oter eller stang. Et steinkast unna, på Nisser camping, finner du Tarzanslynge, trampoliner, utleie av vannskutere, sup-brett, paintball, med mer.

Les mer om området